Fórmula 1

No volen estirar el braç més que la màniga

Motor. Hamilton i Vettel s'espolsen el rol de favorits del damunt en la vigília dels primers entrenaments del GP d'Austràlia de F-1

La prudència va ser la tònica general en la vigília dels primers entrenaments lliures del GP d'Austràlia, que es van disputar la matinada passada. En la primera compareixença pública del curs, Lewis Hamilton (Mercedes) i Sebastian Vettel (Ferrari) es van intercanviar el rol de favorits com si fos una patata calenta. “Encara que hagi canviat el reglament, Mercedes és l'equip més fort”, va asseverar el tetracampió. “Crec que, ara com ara, el Ferrari és el més ràpid i, per tant, són ells els favorits”, va replicar l'anglès, abans d'afegir que “frisava” per veure quines evolucions muntaven avui els Red Bull de Ricciardo i Verstappen, després que acabessin “bastant enrere” en la pretemporada.

Hamilton també va dir que el seu nou company Valtteri Bottas s'havia adaptat molt bé a l'equip. El finlandès va insistir que el seu objectiu és “rendir al mateix nivell que el cotxe”. Ara cal veure si aquest nivell encara és prou alt per seguir dominant o si Ferrari –i Red Bull– els fan la guitza.

Motors iguals, però no els Honda

Ricciardo, Vettel, Hamilton i Alonso van protagonitzar l'anècdota del dia, quan se'ls va preguntar quin desig demanarien als nous gestors de la F-1, Liberty Media. “Una cursa a Las Vegas”, va proposar l'australià. “I a Alemanya”, va sospirar Vettel, que aquest any no podrà córrer a casa. “Més noies al pàdoc”, va ser l'aportació de Hamilton. I la d'Alonso?: “Motors iguals per a tothom!” “Però que no siguin els Honda!”, li va etzibar l'anglès, entre les rialles generals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)