Més motor

Laia Sanz guanya les dues primeres proves i es posa líder

Motor. Va ser la més ràpida a Puerto Lumbreras, que va obrir el mundial d'enduro

Laia Sanz (KTM) va aconseguir la victòria en les dues jornades del Gran Premi d'Espanya d'enduro, primera prova puntuable per al mundial femení. La pilot catalana va sumar cinc punts i va prendre el primer avantatge per aconseguir el seu sisè títol mundial de l'especialitat. L'alemanya Maria Franke (KTM) va ser segona les dues jornades i és a sis punts de Sanz en la classificació general. “Ha estat una cursa molt psicològica i molt dura, perquè en cada especial s'havia d'anar al límit en un terreny trencat i amb molta calor”, valorava la catalana després de guanyar diumenge. “Guanyar les dues curses aquí ha estat una passada, era molt important. Ara haig de preparar bé la cursa d'Hongria per rematar la feina”, va concloure. La cursa hongaresa es farà entre el 23 i el 25 de juny.

En la categoria enduro GP, Jaume Betriu (KTM) va aconseguir un setè i un vuitè llocs que el situen tretzè de la general. El nou líder és l'australià Matthew Phillips (Sherco), que va aconseguir les dues victòries. En E2, Josep Garcia (KTM) va guanyar dissabte i va ser cinquè diumenge. Amb aquests dos resultats continua segona de la general, només superat pel finlandès Eero Remes (TM). En la categoria júnior, Kirian Mirabet (Sherco) va acabar quart i cinquè i ocupa el tercer lloc del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)