Ral·lis

Tots contra Neuville

Motor. Després de dos triomfs seguits en les dues últimes proves, el pilot belga de Hyundai és el principal favorit del ral·li de Portugal. En la categoria WRC3 hi competeix el català Nil Solans

És el mundial de ral·lis més emocionant dels últims anys, però Thierry Neuville ja ha fet entendre que l'Hyundai és el cotxe més complet i que, si hi ha un favorit, és ell. El pilot belga s'ha refet dels entrebancs de principi de la temporada amb la victòria en els dos últims ral·lis, i ja empaita Ogier i Latvala en la general. Tanmateix, en la sisena cita del curs, a Portugal, la nòmina de candidats al podi és força nombrosa. En la primera etapa llarga, demà, la posició de sortida endarrerida en els trams de terra del nord del país afavorirà pilots com Dani Sordo –sempre molt ràpid en aquestes pistes–, Elfyn Evans –amb les rodes Dmack que li van permetre córrer al capdavant a l'Argentina, i que també muntarà el Ford privat de Mads Ostberg– i, sobretot, Kris Meeke, vencedor l'any passat a Portugal. També caldrà seguir el debut d'Esapekka Lappi, amb el tercer Toyota.

El ral·li no puntua per al mundial júnior, però el líder de la general, el català Nil Solans, hi competeix en la categoria WRC3, amb un Ford Fiesta R2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)