Ral·lis

Laia Sanz es revenja

Motor. La catalana va derrotar l’alemanya Maria Franke en el segon dia de l’enduro d’Hongria i torna a tenir 6 punts de marge. Es jugarà el títol a mitjan octubre en el Gran Premi d’Alemanya

La catalana Laia Sanz KTM) va recuperar ahir el terreny perdut dissabte amb un triomf en el segon dia del Gran Premi d’Hongria d’enduro que es va disputar a Parádfürdo i es jugarà el títol en la darrera cita –dues proves– que es disputarà a Alemanya a mitjan octubre. Amb un temps de 29:27.94 Sanz va derrotar ahir l’alemanya Maria Franke (KTM), la seva principal rival amb un marge de 33 segons i torna a tenir un avantatge de 6 punts, a la recerca del seu sisè títol. El podi a Hongria el va completar Jane Daniels (Huqsvarna). La catalana Mireia Badia (Huqsvarna) va finalitzar cinquena. En E2, Josep Garcia (KTM), que dissabte havia guanyat, va quedar segon rere el britànic Jamie McCanney (Yamaha) i es manté lider amb 11 punts de marge sobre el finlandès Eero Remes (TM), que va ser tercer. En la categoria juvenil, Pau Tomas (Huqsvarna) va ser cinquè a gairebé dos minuts del vencedor, Andrea Verona (TM) i , en júnior, Enric Francisco (KTM) va acabar vuitè. En Enduro GP, Jaume Betriu (KTM) va ser setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)