Fórmula 1

Hamilton guanya a casa de Ferrari i se situa líder

Fórmula 1. Sisena victòria de l’any per a l’anglès de Mercedes, amb Bottas completant el doblet i Vettel patint de valent per protegir el podi de la remuntada de Ricciardo

Lewis Hamilton (Mercedes) ha guanyat el GP d’Itàlia de fórmula 1 i s’ha situat líder del campionat (238 punts, per 235 de Vettel) quan fa només quatre curses estava a 21 punts l’alemany de Ferrari, que ha estat gairebé tota la cursa en tercer lloc –el millor al qual raonablement podia aspirar– i ha patit per aguantar la posició de podi davant el final de cursa de Daniel Ricciardo (Red Bull). Kimi Räikkönen (Ferrari) ha estatr cinquè, a davant d’Esteban Ocon (Force India), dels Williams de Lance Stroll i Felipe Massa, de Sergio Pérez (Force India) i Max Verstappen (Red Bull).

Tot i la presència de Williams (Lance Stroll) i Force India (Esteban Ocon) en les dues primeres files, ràpidament la cursa s’ha ordenat, amb Bottas de seguida segon i els Ferrari a continuació, amb Vettel aprofitant algun error de Räikkönen. Els Red Bull han estat protagonistes. Primer Verstappen, autor d’una gran sortida, quan Massa l’ha empès fora de la pista i ha hagut de remuntar per lluitar per l’últim punt. Però sobretot Daniel Ricciardo, que sortia 17è.

L’australià ha endarrerit el seu pit stop fins a la volta 38, a només 15 del final. Ha posat el compost supertou s’ha menjat Räikkönen en un moment i, a ritme de més d’un segon i mig per volta més ràpid, els 12 segons d’avantatge de Vettel s’han fos a base d’encadenar rècords de la pista. Però no ha acabat de tenir la possibilitat de pujar al podi

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)