Més motor

Josep Garcia (KTM), nou campió del món d’enduro 2

Motor. Laia Sanz no va poder revalidar el seu sisè títol en dones després de trencar el motor en la segona jornada del GP d’Alemanya

Josep Garcia (KTM) en va fer prou amb el cinquè lloc en la segona jornada del GP d’Alemanya d’enduro per assegurar-se el títol mundial d’E2. El pilot de Súria va començar la jornada amb 15 punts més que el britànic Jamie McCanney (Yamaha), que va guanyar la prova però només va poder reduir la diferència fins als sis punts.

En la categoria femenina, Laia Sanz (KTM) va començar la jornada líder però va trencar el motor i no va poder revalidar el seu sisè títol mundial en la seva última temporada en el campionat. La catalana va cedir la corona de campiona a l’alemanya Maria Franke (KTM), que va ser la vencedora de les dues jornades. En enduro GP, Jaume Betriu (KTM) va repetir el sisè lloc de dissabte i va acabar la temporada setè de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)