Dakar

Gerard Farrés

KTM

“He començat amb cautela”

La primera etapa, malgrat que va tenir només 31 km, va plantejar més complicacions de les previstes a causa de la dificultat de veure el relleu en les dunes. Gerard Farrés, tercer en motos l’any passat, ho va confirmar després d’acabar dissetè: “Només trenta quilòmetres, però perillosos. Al quilòmetre 10 he vist Joaquim Rodrigues [retirat per una greu caiguda] quan era atès. Això m’ha fet anar amb prudència, perquè fora de les pistes els perills no són tan clars i costen de veure.”

El pilot català va pilotar amb peus de plom per evitar mals: “He començat amb cautela. Avui, només volia arribar a la meta, i així ha estat. No hem comès errors i crec que venim molt preparats, però estic segur que ens esperen moltes sorpreses. Caldrà estar molt atent i no confiar-se.” Farrés es va mostrar satisfet amb el rendiment de la seva moto en l’estrena del Dakar: “Hem pogut provar la moto en condicions de cursa i no he tingut sobresalts, tot i que la navegació sí que ha estat complicada, amb traces per tots els costats.”

LES REACCIONS

He anat tranquil·la. El sol estava molt alt i era difícil llegir el terreny
Laia Sanz
KTM
No he tingut bones sensacions per la llum, molt alta. He pilotat a la defensiva
Stéphane Peterhansel
PEUGEOT
Estic content d’haver començat tan bé, però són només 30 km i no vol dir res
Sam Sunderland
KTM
No em funcionava ni el fre de mà i havia de reduir la marxa. Ha estat complicat
Sébastien Loeb
PEUGEOT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)