Trial

motociclisme

trial 'indoor'

Imparable i implacable Bou

Motor. El pierenc bat Raga en la gran final del trial ‘indoor’ de Barcelona i obté la cinquena victòria seguida en el mundial d’X-Trial. Fajardo acaba tercer i es repeteix el podi del 2017

“Amb tota la gent de Piera aquí, no puc fallar”, va dir Toni Bou després de classificar-se per a la final del 41è Trial Indoor Solo Moto de Barcelona, davant de 9.600 espectadors entregats, pierencs i no pierencs. I el pluricampió de Montesa no ho va fer. Adam Raga va ser l’altre finalista, però el de TRRS va ensorrar les seves possibilitats amb un fiasco en la tercera de les sis zones. Bou, imparable i implacable, va superar els obstacles amb tres zeros i tres uns, i abans de l’última zona –que s’enfilava per les tribunes i oferia una trepidant comunió entre els pilots i el públic– ja era el vencedor. Jeroni Fajardo (Gas Gas) va ser el pilot no finalista amb millor puntuació en la segona volta, la qual cosa li va garantir el tercer graó d’un podi tot català. De fet, el mateix que en l’edició anterior del trial del Palau Sant Jordi.

Però els reis del pavelló olímpic són Bou i Raga, primer i segon –per aquest ordre– a Barcelona els últims sis anys. El tarragoní va rendir a un gran nivell i va acabar la primera volta classificatòria amb menys punts que Bou (5 a 6), però a partir d’aquí el vigent campió va imposar la seva llei. Els dos caps de cartell es van imposar en els seus grups respectius en la segona volta: Bou, amb 7 punts; Raga, amb 12. En la final, el de Piera va reblar el clau i va signar una targeta immaculada que el col·loca a tocar del dotzè títol seguit sota sostre.

Els altres pilots catalans no van passar el primer tall. Arnau Farré (Vertigo) es va lesionar i Miquel Gelabert (Sherco) va igualar els 16 punts de Bincaz, però va caure en el desempat per temps.

La cursa ha estat perfecta i hem fet disfrutar el públic. Felicito l’Adam perquè ho ha fet molt bé
Toni Bou

LA DADA

12
victòries
acumula Bou al Palau Sant Jordi. Des del 2006, només l’ha guanyat Raga un cop, el 2008.
Trial ‘indoor’ de Barcelona
1r Toni Bou (Montesa) 3
2n Adam Raga (TRRS) 9
3r Jeroni Fajardo (Gas Gas) (21)
4t Benoît Bincaz (Scorpa) (24)
5è Jaime Busto (Gas Gas) (25)
6è Takahisa Fujinami (Montesa) (25)
Mundial d’X-Trial
1r Toni Bou (Montesa) 100
2n Adam Raga (TRRS) 69
3r Benoît Bincaz (Scorpa) 43
4t Miquel Gelabert (Sherco) 33
5è Jeroni Fajardo (Gas Gas) 33
6è Jaime Busto (Gas Gas) 30
Estic content amb el meu pilotatge i amb el rendiment de la moto, però he fet alguns errors i el Toni s’ha distanciat
Adam Raga

Torna el supercròs a Barcelona

Deu anys després de l’última edició, el Supercross Internacional de Barcelona tornarà al Palau Sant Jordi el dia 17 de novembre, segons va confirmar ahir el promotor RPM-MKTG. L’empresa de l’Hospitalet va organitzar el primer supercròs al Sant Jordi el 1990, i la d’enguany serà la 20a edició. El supercròs agafarà el relleu del Superprestigi Dirt Track, que aquest any se celebrarà a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)