Fórmula 1

fórmula 1

Red Bull presenta l’RB14

Motor. El nou bòlid de Ricciardo i Verstappen llueix una decoració provisional i estrenarà la definitiva dilluns vinent a Montmeló

Red Bull va presentar ahir el nou RB14, el bòlid de F-1 amb motor Renault (batejat TAG Heuer) que Daniel Ricciardo i Max Verstappen pilotaran el curs 2018. Tot seguit, l’australià va fer un assaig preliminar de 100 km a Silverstone, sota la pluja. L’equip de Milton Keynes acostuma a endarrerir tant com pot la presentació dels bòlids –per donar més temps als dissenyadors–, però aquest any s’ha avançat a Mercedes i a Ferrari –ho faran demà passat– i l’ha mostrat una setmana abans que comenci la pretemporada, dilluns vinent al Circuit de Barcelona-Catalunya. Serà allà, a Montmeló, quan l’RB14 ensenyi els colors definitius –hi destacarà el patrocini d’Aston Martin–, atès que la decoració que llueix ara és provisional. Com la resta de cotxes nous, l’RB14 munta l’halo, que ha obligat a reforçar el xassís al voltant de la cabina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)