Motociclisme

L’equip Repsol Honda es presenta a Djakarta

MotoGP. Els pilots Marc Márquez i Dani Pedrosa han estat rebuts com a herois a la capital d’Indonèsia, on l’equip ha descobert les noves motos per al mundial de MotoGP del 2018

L’equip Repsol Honda ha presentat a Djakarta (Indonèsia) les noves motos per al mundial amb els seus pilots de MotoGP: l’actual campió, Marc Márquez, i el seu company d’equip, Dani Pedrosa.

Márquez i Pedrosa han estat rebuts amb eufòria, perquè a Indonèsia hi ha una gran afició pel motociclisme. Així ho ha agraït Márquez: “És un plaer ser un altre cop a Indonèsia per a la presentació oficial de l’equip, perquè aquest és un país molt important per a Honda i per a la MotoGP. La ciutat ja em comença a ser familiar.” “Quan veus com la gent de Djakarta estima el campionat de MotoGP, és fàcil entendre per què venim aquí per a la presentació de l’equip. Per a un pilot és fantàstic veure els aficionats gaudir tant del nostre esport i compartir la nostra mateixa passió”, hi ha afegit Pedrosa.

La principal novetat en el cos tècnic de Repsol Honda és la incorporació d’Alberto Puig com a director esportiu de l’equip. Puig creu que l’equip és aspirant al títol un altre cop: “Pel que fa a la competició, confiem que podrem estar preparats per lluitar pel títol una altra vegada.” L’expilot va ser el mànager de Pedrosa durant gran part de la carrera esportiva del pilot.

Márquez i Pedrosa participaran en els entrenaments de pretemporada a partir de l’1 de març al circuit de Losail (Qatar).

PROTAGONISTA

Aquest any volem tornar a lluitar amb els de davant i donar un bon espectacle als aficionats
Marc Márquez
ACTUAL Campió del món de motogp I PILOT DE REPSOL HONDA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)