Ral·lis

El retorn del rei

Motor. Loeb competirà a Mèxic tres anys després del seu darrer ral·li del WRC

Sébastien Loeb torna al mundial de ral·lis, per bé que a temps parcial. El nou cops campió del món disputarà aquest cap de setmana el ral·li de Mèxic, la tercera prova del WRC, tres anys després del seu darrer ral·li del mundial, el de Montecarlo del 2015.

L’alsacià serà el company d’equip de Kris Meeke a Citroën, la qual cosa ha deixat a terra Craig Breen, excel·lent segon classificat a Suècia el mes passat. Amb tot, el principal objectiu esportiu del curs de Loeb continuarà sent el mundial de ral·licròs, que començarà a mitjan abril al Circuit de Barcelona-Catalunya. A més de Mèxic, Seb només disputarà els ral·lis de Còrsega i de Catalunya.

El de Sébastien Loeb no és l’únic retorn. A la cursa de Guanajuato –vint-i-dos trams i 344 quilòmetres cronometrats–, també hi serà Marc Martí, fins l’any passat copilot de Dani Sordo a Hyundai. El molinenc competirà al costat del pilot local Ricardo Triviño, amb un DS 3 R5 de WRC2. En aquesta categoria correran Nil Solans i Miki Ibáñez (Ford Fiesta R5), en el primer ral·li puntuable del seu programa mundialista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)