Motociclisme

ESPORTS

Dovizioso doblega Márquez en el GP de Qatar

Motociclisme. El subcampió i el campió del 2017 lluiten cos a cos pel primer triomf del curs en una última volta vibrant

Des del vuitè lloc en la primera volta fins a creuar la meta vencedor en el GP de Qatar, Andrea Dovizioso (Ducati) ha culminat aquesta tarda un cap de setmana excels en què ha fet bo el pronòstic que el donava vencedor en el circuit de Losail. La cirera per al subcampió del 2017 ha estat una última volta vibrant, en què el campió Marc Márquez (Honda) no ha donat el seu braç a tòrcer i ha superat la Desmosedici en l’últim revolt, abans d’anar llarg en la sortida i cedir novament la posició a l’italià.

Valentino Rossi (Yamaha) ha completat el podi d’una cursa en què ha lluitat un grup de vuit pilots, amb Johann Zarco en la primera posició fins a l’atac final dels pilots capdavanters. L’autor de la posició preferent ha entrat finalment vuitè, precedit per Carl Crutchlow (Honda), quart; Danilo Petrucci (Ducati), cinquè; Maverick Viñales (Yamaha), sisè al final d’una bona remuntada, i Dani Pedrosa (Honda).

Àlex Rins (Suzuki) ha caigut quan rodava sisè, i Pol Espargaró (KTM) ha hagut de plegar per avaria. Tito Rabat (Ducati) ha entrat onzè i Aleix Espargaró (Aprilia), dinovè.

En Moto2, Àlex Márquez ha estat tercer, rere els italians Pecco Bagnaia i Lorenzo Baldassarri (tots amb Kalex).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)