Motociclisme

Bagnaia, de punta a punta

Moto 2. Un problema de frens despenja Àlex Márquez de la lluita per la victòria, però el cerverí aconsegueix salvar un podi valuós

Lorenzo Baldassarri ho va intentar en el penúltim revolt, però va entrar passat i Pecco Bagnaia va recuperar el primer lloc que havia ocupat des de la sortida per creuar la meta primer a Losail, la seva primera victòria en Moto 2 en el segon any en la categoria mitjana. Tercer va entrar Àlex Márquez, però el cerverí no va tenir l’oportunitat d’atacar el líder per un problema de frens que el va despenjar quan faltaven sis de les vint voltes.

Llavors el 73 ja s’havia desempallegat de Baldassarri, però el disc posterior roent va tallar en sec la seva cursa. Encara bo que l’autor de la posició preferent va saber refer-se i aguantar un valuós podi –el quart, Mattia Pasini, va entrar a un segon del català– en l’inici del curs.

El ritme de les tres Kalex capdavanteres va ser mig segon per volta més ràpid que la resta, un grup en què Xavi Vierge (Kalex) va lluitar amb el seu company Marcel Schrotter i les KTM oficials de Miguel Oliveira i Brad Binder per acabar vuitè. Per la seva banda, Isaac Viñales (Kalex) va entrar setzè, a dues dècimes dels punts.

El més dur ha estat controlar la cursa des del capdavant. Era difícil mantenir la concentració
Francesco Bagnaia
Ho tenia tot força controlat, abans de perdre el fre posterior. No passa res. Començar el curs al podi està bé
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)