Fórmula 1

Hamilton, inabastable a Melbourne

Fórmula 1. El pilot de Mercedes avantatja els Ferrari de més de sis dècimes en l’entrenament cronometrat del GP d’Austràlia. El seu company Bottas té un fort accident

Inabastable. Lewis Hamilton s’ha endut aquest matí la primera posició preferent del curs, a Austràlia. En l’intent definitiu de la Q3, el pilot de Mercedes ha reblat el clau i ha fet 1:21.164, més de sis dècimes més ràpid que els Ferrari de Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel, segon i tercer, respectivament. Un marge sensacional si es té en compte que després del primer intent Vettel i el millor Red Bull, de Max Verstappen, cedien tot just un grapat de centèsimes al vigent campió.

El pilot holandès ha estat quart, al davant del seu company Daniel Ricciardo, que a més perdrà tres llocs per una infracció. Els Red Bull començaran la cursa amb el pneumàtic supertou, més durador que l’ultratou que muntaran la resta de pilots capdavanters. A banda dels Mercedes, Ferrari i Red Bull, el top ten l’han completat els Haas de Kevin Magnussen i Romain Grosjean, i els Renault de Nico Hülkenberg i Carlos Sainz.

La Q3 ha començat amb la pista seca i un fort accident de l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas. El finlandès ha perdut el control sobre el piano del segon revolt tot just començar la sessió i s’ha encastat contra el mur de pneumàtics. N’ha sortit il·lès i inicialment ha quedat classificat en el desè lloc.

En la Q2 han caigut els dos McLaren, els dos Force India i Lance Stroll (Williams), i en la Q1 els dos Sauber, els dos Toro Rosso Honda i l’altre Williams, de Serguei Sirotkin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)