Fórmula 1

Vettel para els peus a Bottas en el GP de Bahrain

Fórmula 1. El pilot de Ferrari guanya una emocionant cursa en què els tres primers classificats fan només una aturada a boxs

Sebastian Vettel (Ferrari) ha guanyat aquest vespre un emocionant GP de Bahrain, amb tot just set dècimes d’avantatge respecte de Valtteri Bottas (Mercedes) i 6.5 segons sobre l’altre W09, de Lewis Hamilton. La clau de la cursa ha estat l’estratègia, amb els tres primers que han fet només una aturada, quan la tàctica òptima era fer-ne dues. Les fletxes de plata, però, han muntat el pneumàtic mitjà –el més dur dels tres disponibles– en la primera aturada, la qual cosa els ha permès intentar anar fins al final. Això ha obligat a Vettel a mirar de fer el mateix, tot i que l’SF71H calçava el compost tou. En un tens final, Bottas ha encalçat Vettel, però l’alemany no ha posat cap roda fora de lloc i ha aconseguit guanyar la segona cursa del mundial. L’altre Ferrari, de Kimi Räikkönen, ha hagut de plegar en la seva segona aturada, quan ha envestit un dels mecànics de l’equip vermell.

En quart lloc ha entrat Pierre Gasly, amb el Toro Rosso amb motor Honda. El francès ha precedit Kevin Magnussen (Haas) i Nico Hülkenberg (Renault), els últims pilots en la mateixa volta que el líder. Les últimes posicions dins dels punts han estat per a Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne (McLaren), Marcus Ericsson (Sauber) i Esteban Ocon (Force India), desè.

La decepció de la jornada ha estat Red Bull, amb els dos cotxes fora de combat tot just començar. Max Verstappen ha plegat després d’una topada amb Hamilton, i Daniel Ricciardo, per avaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)