Motociclisme

“Fa el que li dona la gana”

Valentino Rossi Pilot de Yamaha

Valentino Rossi va explotar. L’italià va carregar de valent contra Marc Márquez i va exigir mesures a la direcció de cursa: “Han de fer alguna cosa, perquè si no ens podem fer mal. Márquez no té mai respecte als seus adversaris. Avui ha pogut fer caure quatre o cinc pilots diferents. Sempre et toca de ple i espera que caiguis tu. Ho fa expressament. Ha estat excessiu; ho fa així amb tots.” Rossi ja va criticar l’acció de Márquez a la graella: “Si se t’espatlla la moto has de sortir de la pista i és així per a tots. Havia d’estar fora de la cursa.” I va continuar la càrrega contra el campió del món: “Ha sortit del box en la primera penalització com un boig.” Rossi es va anar escalfant i va arribar a culpar la direcció de a cursa del comportament de Márquez, a qui va demanar que no li torni “a mirar a la cara”. Va acabar recalcant que té “por” de trobar-se Márquez en cursa. “No ens té respecte”.

El campió s’explica

Márquez va explicar l’acció amb Rossi. “No he entès el drive through, però l’he acceptat i he intentat remuntar. Ha estat més error la topada amb Aleix que amb Rossi. M’he disculpat amb Aleix. M’han penalitzat un lloc i ho he entès. Amb Rossi he tocat una zona d’aigua, se m’ha bloquejat la moto i l’he tocat. M’he anat a disculpar al seu box, però no ha acceptat les disculpes.” També va assegurar que ell no fa res “voluntàriament” i no va voler respondre les dures declaracions de Rossi: “Ell també ha tingut 25 anys.”

Aquest hivern hem treballat molt, i ens ho mereixem. Estem corrent amb maduresa, i he millorat. Ho dedico a la meva mare
Quan m’he posat primer he fet un error. En l’última volta he tingut un ensurt i gairebé caic. He fet el que he pogut
Àlex Rins
La victòria arribarà aviat. Simplement haig de continuar pressionant. La cursa ha estat complicada
Johann Zarco
És bonic haver guanyat. Vaig arribar aquí pensant que podia acabar primer o segon. He hagut de prendre algun risc
Cal Crutchlow
He vist que la pluja havia parat i he apostat pels ‘slicks’. Han anat marxant tots els pilots i m’he quedat aquí sol
Jack Miller
M’he quedat en el segon grup amb Dovi i he estat a punt de caure, però estic content amb el resultat
Marc Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)