Més motor

Ivan Cervantes es retira

Motor. El pilot de Cambrils va guanyar cinc títols mundials d’enduro i havia disputat les tres darreres edicions del Dakar

El pilot català d’enduro amb millor palmarès de la història, Ivan Cervantes (Cambrils, 1982), va anunciar la seva retirada en el seu compte d’Instagram. Cervantes es va formar en motocròs i va guanyar cinc títols estatals. En l’enduro va ser nou cops campió d’Espanya i va ser el primer pilot català que va guanyar un mundial, l’any 2005 en la classe Enduro 1. L’any següent el va revalidar i també va guanyar els mundials d’Enduro 3 (2007 i 2009) i Enduro indoor (2009).

“Em retiro en l’àmbit professional i he trigat a dir-ho perquè volia parlar amb els meus patrocinadors. M’han sorprès perquè m’han dit que continuaran fent-me costat. He començat a treballar a la federació espanyola en un projecte molt important. M’encanta perquè podré tornar a l’enduro tot el que m’ha donat a mi”, explica el cambrilenc.

Les darreres tres temporades Ivan Cervantes va disputar el Dakar amb una KTM privada de l’equip Himoinsa. L’any 2016 va ser el 16è, el 2017 es va haver de retirar en la penúltima etapa i va acabar el 29è el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)