Més motor

Palamós s’ho queda tot

Motor. El ral·li Costa Brava Històric aplega 79 cotxes i 24 motos d’onze passaports diferents i decidirà els guanyadors del trofeu FIA de regularitat

El 15è ral·li Costa Brava Històric posarà en joc avui i demà el trofeu FIA de ral·lis de regularitat per a històrics, que aquest any ha quedat reduït a la prova baix-empordanesa, de manera que tots els aspirants al títol hi seran. La conseqüència és una inscripció de més de 100 vehicles, 79 cotxes i 24 motos (12 equips, ja que van per parelles) amb participants d’onze passaports diferents, que hauran d’afrontar 1.037 quilòmetres a partir de les tres de la tarda d’avui i fins a la mitjanit de demà.

L’itinerari és secret fins avui mateix per evitar reconeixements i potenciar la navegació com a element selectiu. Es tracta d’una prova de carretera oberta i, per tant, la mitjana no pot superar els 50 km/h. L’única dada dels trams és que són 28.

La primera etapa comença avui al passeig del Mar amb un eslàlom a l’aparcament a tocar de la platja, amb l’al·licient afegit que qualsevol aficionat que disposi d’un clàssic i s’hi hagi inscrit podrà fer el tram després dels participants en el ral·li. En aquest mateix passeig hi haurà una exposició de clàssics i cotxes GT, avui (entre les onze i les tres de la tarda) i demà (de les dotze a dos quarts de tres).

El primer equip completarà la primera etapa a les tres de la matinada. La segona etapa arrencarà demà a les onze del matí i acabarà a la mitjanit. L’entrega de trofeus es farà diumenge a les onze, al mateix podi de sortida.

28
trams
de regularitat, secrets fins avui, formen part del recorregut, amb 1.037 quilòmetres en total.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)