Fórmula 1

Hamilton fa la posició preferent al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. Els Mercedes ocupen la primera línia de la graella amb el pneumàtic supertou i releguen a la segona línia els Ferrari, que fan el temps amb el tou

Lewis Hamilton (Mercedes) ha estat el més ràpid en la Q3 de l’entrenament cronometrat de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, al davant del seu company Valtteri Bottas. Els Mercedes han fet el temps amb el pneumàtic supertou, i han superat els Ferrari de Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen, que han fet l’intent decisiu amb el tou. Els Red Bull de Max Verstappen i Daniel Ricciardo ocuparan la tercera línia de la graella. El top deu el completen Kevin Magnussen (Haas), Fernando Alonso (McLaren) –per primer cop aquest any en la Q3–, Carlos Sainz (Renault) i l’altre Haas, de Romain Grosjean. Els deu primers han passat el tall de la Q2 amb el tou i començaran la cursa amb aquest compost, tret d’Alonso, que ho ha fet amb el supertou.

Stoffel Vandoorne (McLaren) ha estat el primer eliminat en la Q2 i sortirà onzè, al davant de Pierre Gasly (Toro Rosso), Esteban Ocon (Force India), Charles Leclerc (Sauber) –segona cursa seguida que entra en la Q2– i Sergio Pérez, amb el segon Force India.

En la Q1 ha caigut Nico Hülkenberg, que ha tingut un problema tècnic en el Renault, Marcus Ericsson (Sauber) i els Williams de Serguei Sirotkin i Lance Stroll. El quebequès ha fet una virolla amb el cronòmetre a zero, a la zona de l’estadi.

El fanalet vermell serà per a Brendon Hartley, que va tenir un fort accident al novè revolt a les acaballes de l’entrenament lliure del matí. El Toro Rosso va quedar massa malmès i el neozelandès no ha pogut disputar l’entrenament cronometrat.

El Gran Premi del Circuit de Barcelona-Catalunya engegarà demà a les 15:10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)