Motociclisme

Primera victòria d’Albert Arenas en el mundial

Motociclisme. El pilot gironí guanya una vibrant cursa de Moto3 en el GP de França

Albert Arenas ha guanyat aquest matí la cursa de Moto3 del GP de França a Le Mans. És la primera victòria en el mundial del pilot gironí de 21 anys, que l’any passat va fer el primer curs complet.

El pilot de l’equip Ángel Nieto –a qui va dedicar el triomf– era setè en el grup capdavanter de deu pilots quan faltaven dues voltes. La caiguda d’Enea Bastianini l’ha enlairat fins al quart lloc, i ha creuat la meta segon després de la topada entre els líders del mundial Marco Bezzecchi i Jorge Martín en el penúltim revolt.

Tot seguit el teòric vencedor Fabio Di Giannantonio ha estat sancionat amb tres segons per haver tallat un revolt i el català ha pujat al més alt del podi, al costat del seu company Andrea Migno i Marcos Ramírez, en un nou triplet de KTM.

“Ha estat increïble, encara no m’ho crec. Han estat molts dies treballant dur després de la lesió i un difícil començament del curs”, ha declarat abans d’obrir el cava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)