Motociclisme

Marc Márquez eixampla la llegenda amb un altre triomf a Alemanya

Motociclisme. El de Cervera ha dominat la cursa a Sachsenring i augmenta el seu avantatge en el primer lloc del mundial de MotoGP

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha tornat a exhibir-se en el Gran Premi d’Alemanya de MotoGP, que s’ha disputat aquest migdia al circuit de Sachsenring, i ha sumat la seva cinquena victòria de la temporada. El pilot cerverí ha creuat la meta per davant de l’italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) i l del català Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1), que ha avançat Petrucci (Alma Pramac Racing) de manera sensacional per aconseguir un lloc en el podi. La cursa ha estat liderada per Jorge Lorenzo, però quan Márquez s’ha posat al capdavant no ha tingut més història.

Amb aquest triomf, Márquez augmenta la distancia al capdavant de la classificació del mundial de MotoGP, en la qual són els seus immediats perseguidors, precisament, Valentino Rossi i Maverick Viñales,

Moto2 i Moto3

El sud-africà Brad Binder (KTM) ha guanyat en Moto2. Darrera seu han entrat el valencià Joan Mir (Estrella Galicia 0’0 Kalex) i l’italià Luca Marini (Kalex). El pilots catalans de la categoria no han tingut el dia: Xavier Vierge ha acabat setè després que l’hagin tocat en la primera volta; Àlex Màrquez, que corria amb molèsties per una caiguda en els entrenaments, ha estat tretzè i Isaac Viñales s’ha retirat per problemes tècnics.

En Moto3, el madrileny Jorge Martín ha estat el guanyador i augmenta el seu avantatge al capdavant de la classificació del mundial. Aquesta és la segona victòria consecutiva de Martín i la cinquena de la temporada.

Per darrera de Jorge Martín ha entrat l’italià Marco Bezzecchi (KTM) i tercer ha estat el britanic John McPhee (KTM). El català Albert Arenas (KTM) ha caigut a set voltes del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)