Motociclisme

Pedrosa recupera les sensacions a Brno

Fórmula 1. El pilot de Castellar del Vallès mana al final de la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de la República Txeca

Dani Pedrosa ha estat el més ràpid en la primera jornada d’entrenaments lliures del GP de la República Txeca. El pilot de Castellar del Vallès ha estat l’únic a baixar d’1:56 (1:55.976) en la segona sessió, amb el pneumàtic tou nou al darrere. El seu company en l’equip Honda HRC, Marc Márquez, tanca l’accés directe provisional a la Q2 en el desè lloc (1:56.635), treballant amb vista a la cursa i sense haver muntat encara el compost tou.

Les Ducati satèl·lit de Danilo Petrucci (model GP18) i Álvaro Bautista (GP17) han estat segon i tercer, a menys de dues dècimes del vallesà.

Maverick Viñales (Yamaha), sisè, i Tito Rabat (Ducati), vuitè, també han entrat en el top deu del dia. Per la seva banda, Àlex Rins (Suzuki) ha acabat dotzè, a menys de tres centèsimes de Márquez; Aleix Espargaró (Aprilia), dissetè, i Pol Espargaró (KTM), divuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)