Motociclisme

Márquez bat les Ducati al Red Bull Ring

Motociclisme. El pilot cerverí avantatja Dovizioso de tot just dues mil·lèsimes en l’entrenament cronometrat del GP d’Àustria, i Lorenzo és tercer

Marc Márquez ha fet aquesta tarda la posició preferent en el GP d’Àustria, al final d’un duel aferrissat amb les Ducati en l’entrenament cronometrat. El pilot cerverí ha avantatjat Andrea Dovizioso de tot just dues mil·lèsimes, mentre que Jorge Lorenzo ha estat tercer, a poc més d’una dècima de l’Honda del 93.

Ha estat la 77a posició preferent de la carrera de Márquez, la 49a en Moto GP i la quarta del curs.

El segon millor català ha estat un excepcional Tito Rabat, que ha estat setè amb la Ducati privada del Reale Avintia, l’últim pilot per sota de l’1:24. Dani Pedrosa (Honda) ha estat novè; Àlex Rins (Suzuki), desè, després de passar el tall de la Q1; Maverick Viñales (Yamaha), onzè, i Aleix Espargaró (Aprilia), quinzè.

L’entrenament cronometrat s’ha fet amb la pista seca, després que el lliure matinal s’hagués disputat amb l’asfalt moll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)