Motociclisme

Márquez perd pistonada

Moto2. El cerverí cau per segon cop seguit i es despenja de la lluita entre Bagnaia i Oliveira, que es disputen el triomf al Red Bull Ring

Àlex Márquez va sumar ahir el segon zero seguit del curs quan va caure en l’últim revolt del GP d’Àustria de Moto2. El pilot cerverí havia començat l’última volta col·locant-se tercer en superar Luca Marini, però va entrar passat en l’últim revolt quan mirava de defensar el podi de l’atac del germà de Valentino Rossi –tercer podi seguit per a ell– i el veterà Mattia Pasini, i va caure en trepitjar el piano del traçat de fórmula 1.

El deixeble d’Emili Alzamora encara és tercer en la general, però molt despenjat de Pecco Bagnaia (Kalex) i Miguel Oliveira (KTM), que es van disputar el triomf fins a l’últim revolt. A casa del seu equip, el pilot portuguès va arrencar cames ajudeu-me per refermar el lideratge del mundial, però l’italià el va encalçar després de refer-se de l’escomesa de Quartararo en el primer revolt. En les últimes cinc voltes va començar a atacar-lo i el va superar en el penúltim revolt. Oliveira s’hi va tornar en l’últim, però va anar llarg. Pecco va sumar així la cinquena victòria del curs i torna a ser el líder del mundial.

EL PROTAGONISTA

Una llàstima, però l’actitud ha de ser aquesta. Hem de seguir així, hem de tibar i intentar-ho fins al final
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)