Motociclisme

Bagnaia domina Moto 2 de principi a fi

Motor. L’italià surt des de la posició preferent, lidera totes les voltes i augmenta el seu avantatge com a líder fins als punts

Francesco Bagnaia no va deixar ni les engrunes en la cursa de Moto del Gran Premi de San Marino. El pilot italià va sortir des de la posició preferent i va liderar totes les voltes fins a creuar la meta d’arribada i augmentar el seu avantatge com a líder del mundial. Amb tot, el campionat continua obert, ja que Miguel Oliveira va poder acabar en el segon lloc i evitar que la diferència entre els dos pilots sigui de més de vuit punts. El tercer lloc va ser per a Marcel Schrotter, que va aconseguir el primer podi de la seva carrera.

El català Àlex Márquez, que començava la cursa en el tercer lloc provisional del campionat, va tenir una caiguda després de ser envestit per Augusto Fernández a l’inici de la prova. El de Cervera va poder tornar a la pista, però ja sense possibilitats de lluitar per la victòria. De fet, va ser només divuitè i no va poder sumar cap punt, un contratemps que el va fer caure fins a la sisena posició de la general.

La cursa va acabar amb la polèmica protagonitzada per Romano Fenati, que va ser desqualificat amb bandera negra per haver accionat el fre de Stefano Manzi en plena recta de meta. Els comissaris del mundial es van reunir després de la prova i van decidir, també, suspendre’l per dues proves en considerar la seva acció com una falta greu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)