Motociclisme

Àlex Màrquez, sense premi gros

Motociclisme. El pilot cerverí lidera la cursa de Moto 2 a Motorland durant catorze voltes, però al final perd un lloc dalt del podi i entra quart

Àlex Márquez ha protagonitzat, a Motorland, la cursa més competitiva en dos mesos. El pilot cerverí ha superat Brad Binder en la segona volta i ha dut el pes de la cursa durant catorze voltes, fins que el sud-africà de KTM l’ha superat amb una agressiva maniobra en el dotzè revolt. En les tres últimes voltes, Márquez també ha hagut de deixar pas a Bagnaia –més líder de la general després que Oliveira hagi estat només setè– i Baldassarri, i ha caigut del podi. Amb tot, el quart lloc és un bon resultat després de tres zeros seguits per caigudes.

L’altre català a l’arribada ha estat el convidat Edgar Pons, dissetè, fora dels punts. Xavi Vierge ha caigut en l’escalfament matinal i ha tornat a anar a terra en la cursa, quan era dotzè. Per la seva banda, Isaac Viñales no ha pres la sortida. El de Llançà havia caigut divendres i, a més, encara es ressentia de la lesió al braç dret que va tenir a Silverstone, i que ja l’havia fet renunciar a córrer a Misano fa quinze dies.

Arenas acarona el podi

A Moto 3, Albert Arenas ha acaronat el segon podi del curs a l’Aragó, en una cursa amb tretze pilots sancionats a la graella per haver alentit la marxa en l’entrenament qualificatiu esperant una bona roda. Això ha enlairat el pilot gironí del catorzè lloc a la graella al setè, i ha creuat la meta en aquesta posició. El de KTM s’ha col·locat en el grup format rere el dominador Jorge Martín, que des de la posició preferent ha sumat la sisena victòria del curs.

Quan faltaven tres voltes el català era tercer, però en el penúltim gir ha topat amb Gabri Rodrigo, que ha caigut. Després de la cursa, Arenas ha anat a demanar disculpes a l’argentí nascut a Barcelona, ja que enmig de la batussa no s’ha adonat que havia caigut. Bezzecchi i Bastianini han estat dos dels pilots sancionats a la graella i han remuntat fins al podi. El convidat Jeremy Alcoba ha entrat 23è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)