Motociclisme

Márquez: “Estic molt tranquil”

Motociclisme. El cerverí assegura que no està nerviós davant la primera possibilitat de ser campió perquè “no és l’última cursa”

Marc Márquez (Honda) ha assegurat, en la roda de premsa prèvia a l’inici del gran premi de Japó de Moto GP, que poder ser campió del món aquest diumenge no li treu el son. “No estic nerviós, més aviat estic molt tranquil, perquè no és l’última cursa”, ha dit Márquez, que tot i així assegura que li agradaria aconseguir el títol al gran premi nipó. “Si fos a València com l’any passat, sí que estaria més nerviós, sí que hauria papallones en l’estómac, però ara sabem que tindrem més oportunitats d’aquí al final de l’any i per això s’afronta el cap de setmana com un més”, ha recalcat el pilot català.

Márquez entén, però, que per a Honda seria especial aconseguir el mundial al Japó i assegura que ho intentarà perquè “és la primera bola de partit”. “Tinc ganes de ser campió, com les tenia en la primera carrera, però no perquè sigui un circuit més especial, encara que és clar que per als japonesos seria important i estarien molt contents, però estaran igual de contents, crec, si ho aconseguim en una altra carrera, al final és concloure el final del treball”, ha afegit el de Cervera, que no arriscarà més del compte: “Durant el cap de setmana veurem la situació i diumenge veurem fins on es pot arribar, si es pot intentar guanyar, després veurem si es pot o no, si estic en la situació de Tailàndia i Aragó o o la de Brno i Misano.” “Si no es pot guanyar intentaré sumar els màxims punts possibles perquè això és el que val i ara vénen tres carreres seguides i cal saber gestionar el risc”, ha sentenciat Marc Márquez.

La idea de Dovi

Andrea Dovizioso (Ducati), en canvi, intentarà que Márquez marxi del Japó sense el títol a la butxaca. “La idea és endarrerir el títol d’en Marc fins la següent cursa perquè vaig perdre les meves opcions ja fa moltes curses el què busco és tornar a guanyar”, ha afirmat l’italià, conscient de que les seves possibilitats en el mundial són ínfimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)