Motociclisme

‘Pole’ de Dovizioso, Márquez sortirà sisè

Motociclisme. Moto GP. L’italià ha estat el més ràpid en una sessió en què el de Cervera ha aconseguit el seu pitjor resultat de la temporada

Andrea Dovizioso (Ducati Team) ha donat el primer cop de puny a la taula en el gran premi del Japó, on es podria decidir el títol de Moto GP. L’italià vol retardar el màxim possible el mundial de Marc Márquez (Repsol Honda Team) i aquesta matinada ha fet el primer pas, aconseguint la pole position i exercint com el màxim dominar dels entrenaments al circuit de Motegi. Márquez, que ha caigut en la quarta sessió d’entrenaments lliures i només tenia una moto per a la sessió cronometrada, sortirà demà des de la segona fila de la graella, després de signar el sisè millor temps. Aquest és el pitjor resultat del català en una classificació aquesta temporada, igualant el resultat de l’Argentina i Mugello, on en cursa no va tenir gaire més sort, ja que van acabar amb sanció i caiguda respectivament. Demà, doncs, Márquez haurà de remuntar si vol proclamar-se campió del món al Japó, ja que necessita quedar per davant de Dovizioso per tancar el mundial aquest cap de setmana.

Per darrera de Dovizioso, que ha fet un temps de 1:44.590, sortiran Johan Zarco (Monster Yamaha Tech 3) i Joack Miller (Alma Pramac Racing), mentre que Márquez estarà acompanyat de Crutchlow i Iannone en segona fila.

Maverick Viñales (Movistar Yamaha MotoGP) ha estat setè, seguit d’Àlex Rins (Team SUZUKI ECSTAR) i Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP). Per la seva banda, Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) ha estat 11è, Pol Espargaró (Red Bull KTM Factory Racing), 14è, Aleix Espargaró (Aprilia Racing Team Gresini), 19è i Jordi Torres (Reale Avintia Racing), 24è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)