Motociclisme

El líder Bagnaia sortirà des de la ‘pole’

Motociclisme. Moto 2. L’italià ha dominat els entrenaments cronometrats i parteix amb avantatge sobr el seu rival pel títol, el portuguès Oliveira, que ha estat novè. Un tocat Àlex Márquez sortirà sisè i Xavi Vierge, setè

L’italià Francesco Bagnaia (SKY Racing Team VR46), líder del mundial, sortirà la propera matinada des de la pole position del circuit de Motegi, on pot fer un gran pas per assolir el títol. El francès Fabio Quartararo (MB Conveyors - Speed Up) i el valencià Iker Lecuona (Swiss Innovative Investors) completaran la primera fila de la graella, mentre que Àlex Márquez (EG 0,0 Marc VDS), que arrossega una lesió a l’espatlla després de caure en la jornada de divendres, ha fet el sisè millor temps. Xavi Vierge (Dynavolt Intact GP) ha estat setè, mentre que el portuguès Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo), el gran rival de Bagnaia pel mundial, sortirà des de la novena posició.

Edgar Pons (MB Conveyors - Speed Up) ha estat 22è i Isaac Viñales ( Forward Racing Team), 29è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)