Motociclisme

Marc Márquez, sancionat a Sepang

Motociclisme. El campió del món fa la posició preferent en el GP de Malàisia de Moto GP amb la pista molla, però direcció de cursa l’hi pren per haver entorpit Iannone

Marc Márquez (Honda) ha fet aquest matí la posició preferent en el GP de Malàisia de Moto GP, però arrencarà setè després que la direcció de cursa l’hagi sancionat amb la pèrdua de sis llocs a la graella per haver entorpit Andrea Ianonne (Suzuki) en la Q2. És el segon cop que el cerverí és penalitzat per aquesta infracció –a Texas també va perdre la posició preferent, per bé que l’endemà va vèncer–, de manera que la sanció ha estat de sis llocs en comptes de tres.

En la Q2, Márquez havia avantatjat de més de mig segon el seu perseguidor immediat, Johann Zarco (Yamaha), i de gairebé nou dècimes la M1 oficial de Valentino Rossi. L’entrenament cronometrat de la categoria gran s’ha fet amb la pista molla i ha començat amb una hora i vint minuts de retard, després que caigués un fort xàfec durant el quart entrenament lliure.

El pilot cerverí ha caigut quan faltaven cinc minuts, però ha tornat amb box i amb la segona moto ha fet un temps que també li hauria donat la pole. En canvi, Maverick Viñales només disposava d’una moto després de caure en l’últim lliure i ha estat onzè, quan al matí –la matinada a Catalunya– havia estat el més ràpid en el tercer lliure, sobre sec. Rere Márquez, els altres catalans dins del top 10 han estat Àlex Rins (Suzuki) –el més ràpid divendres–, vuitè, i Dani Pedrosa (Honda), desè.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha caigut després de passar el tall de la Q1 i sortirà dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)