Fórmula 1

Verstappen, sancionat amb dos dies de serveis públics per empènyer Ocon

Fórmula 1. L’holandès va empènyer el francès després que l’accident que el va deixar sense el triomf al gran premi del Brasil

  • Sebastian Ocon i Max Verstappen, discutint després de la cursa del Brasil F1.
  • VÍDEO: Incident entre Max Verstappen i Esteban Ocon en el gran premi del Brasil

L’holandès Max Verstappen (Red Bull) ha estat condemnat a dos dies de serveis públic per empènyer Esteban Ocon després del gran premi del Brasil. La FIA considera antiesportiu el comportament de Verstappen, que després de la cursa va recriminar al francès una maniobra temerària, que li va costar el triomf al Sao Paulo. L’holandès ho tenia tot de cara per guanyar quan Ocon, que anava amb volta perduda, va dificultar l’avançament del de Red Bull de manera que els dos monoplaces van topar, fet que va relegar Verstappen al segon lloc del podi.

La FIA ha imposat la sanció a Verstappen al·legant que “els esportistes d’elit estan obligats a comportar-se d’una manera apropiada i de servir de model a altres pilots de tots els nivells. Lamentablement, no ha estat el cas de Verstappen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)