Motociclisme

Honda domina els últims tests del 2018

Moto GP. Nakagami ha estat el més ràpid en l’última jornada, mentre que Márquez i Lorenzo han estat segon i quart, amb la Yamaha de Viñales, tercer

Takaaki Nakagami ha estat el més ràpid en l’última jornada d’entrenaments al circuit de Jerez-Ángel Nieto en els últims tests de l’any. El millor temps del japonès ha estat de 1:37.945, i ha superat el campió del món Marc Márquez en 25 mil·lèsimes. Per darrera de Márquez ha quedat Maverick Viñales amb la Yamaha, mentre que Jorge Lorenzo ha tancat el dia amb el quart millor temps.

Honda, de fet, han dominat la classificació combinada dels dos dies d’entrenaments, amb Nakagami sent el més ràpid, amb Márquez, tercer i Lorenzo, cinquè.

Álex Rins, amb Suzuki, ha estat desè, seguit de Valentino Rossi, mentre que Tito Rabat, que encara no està al cent per cent recuperat, ha fet el 14è millor temps de la combinada. Pol Espargaró ha estat 17è i el seu germà Aleix, que es va perdre la primera sessió per una gastroenteritis, 20è.

Les motos es tornaran a engegar el proper 6 de febrer, en els primers tests del 2019 a Sepang.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)