Dakar

Walkner guanya l’etapa i Barreda continua líder

Motor. El campió del Dakar ha avançat Brabec en els últims quilòmetres. El castellonenc amplia el seu domini amb la tercera posició

Matthias Walkner (KTM) ha pres la victòria de la segona etapa a Ricky Brabec (Honda) en els dos últims quilòmetres de l’especial. L’americà havia liderat gairebé tot els temps intermedis, però el seu rival austríac, actual campió del Dakar, ha aconseguit treure-li 22 segons a la meta. El castellonenc Joan Barreda (Honda), vencedor de la primera etapa, continua líder de la general després d’acabar la jornada tercer (+1:41). El català Oriol Mena (Hero) ha acabat l’etapa setzè (+22:54).

En la categoria SxS, Gerard Farrés i Dani Oliveras (Can-Am) han firmat una quarta posició, a 4:22 del vencedor, el xilè Chaleco López (Can-Am), i ocupen el mateix lloc en la classificació general, que continua liderant el brasiler Reinaldo Varela (Can-Am).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)