Dakar

Sunderland, vencedor final de la cinquena etapa

Motor. El britànic s’ha imposat després que l’organització li hagi retornat els 11 minuts que ha perdut en una assistència a l’accidentat Gonçalves. Brabec continua líder de la general en motos

L’organització ha confirmat que torna a Sam Sunderland (KTM) els 10 minuts i 52 segons que ha perdut quan s’ha aturat per assistir Paulo Gonçalves en una caiguda, i el britànic s’endú finalment la victòria de la cinquena especial. Sunderland havia arribat a la meta a 7:29 del vencedor inicial, el francès Xavier de Soultrait (Yamaha), però amb la recuperació d’aquests gairebé 11 minuts es converteix en el vencedor de la jornada. De Soultrait és finalment segon i el podi de l’etapa el completa Matthias Walkner (KTM). El nord-americà Ricky Brabec (Honda) ha acabat onzè però continua líder de la general. Tres pilots catalans han arribat a la meta: Armand Monleón (KTM), en el 15è lloc; Oriol Mena (Speedbrain), en el 16è, i Laia Sanz (KTM), en el 20è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)