Ral·lis

Ogier i Neuville es juguen la victòria a Montecarlo

Motor. Tänak fa l’escratx en els quatre trams de la tercera etapa del ral·li i lluita pel podi amb Loeb i Latvala, tercer i quart

Sébastien Ogier (Citroën) avantatjava Thierry Neuville (Hyundai) de 4.6 segons després de la tercera etapa del ral·li de Montecarlo, quan només faltaven els quatre trams d’avui pels volts del Principat per cloure la primera cita del WRC. Mentre el duel entre els vigents campió i subcampió continua d’allò més igualat tot i la dificultat en l’elecció de les rodes, l’estrella va ser Ott Tänak (Toyota), autor dels quatre escratxs del dia. L’estonià s’ha colat en la lluita pel podi entre Sébastien Loeb (Hyundai) i Jari-Matti Latvala (Toyota) després d’haver punxat divendres. L’alsacià va acabar tercer, a gairebé dos minuts dels líders però empaitat pel finlandès, a 2.3, i també per Tänak, a 16.0. El tercer Hyundai, de Mikkelsen, va impactar contra un mur i va plegar, quan era quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)