Motociclisme

Viñales, el més ràpid

Motor. El pilot empordanès de Yamaha referma les bones sensacions de la pretemporada fent el millor temps en el primer dia d’entrenaments a Losail

Maverick Viñales (Yamaha) va encapçalar la taula de temps en la primera jornada d’entrenaments de MotoGP al circuit de Losail (Qatar). El pilot empordanès va registrar un temps d’1:55.051, mentre que un altre català, Àlex Rins (Suzuki), també va confirmar les bones sensacions d’aquesta pretemporada i va ocupar el segon lloc, a 108 centèsimes de Viñales (1:55.159).

Pel que fa a Marc Márquez (Honda), va rodar tranquil i es va situar en el desè lloc, amb un registre d’1:56.167. Tot i això, va superar el seu nou company d’equip, Jorge Lorenzo, que es va perdre els últims tests de Malàisia per una lesió al canell esquerre. Ahir, el pilot mallorquí va completar 38 voltes i va registrar el 21è millor temps (1:57.090). Pel que fa a Valentino Rossi (Yamaha), va marcar el cinquè millor temps (1:55.604).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)