Fórmula 1

Hamilton vol la posició preferent al Circuit de Barcelona-Catalunya

Fórmula 1. El vigent campió avantatja Leclerc i Bottas de més de mig segon en l’última sessió d’entrenaments lliures, abans de la decisiva sessió cronometrada que decidirà la ‘pole’

Demostració de força de Lewis Hamilton en l’última sessió d’entrenaments lliures del GP de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot anglès de Mercedes ha fet un temps d’1:16.568, a menys de quatre dècimes del rècord absolut de la pista i més de mig segon més ràpid que Charles Leclerc (Ferrari) i Valtteri Bottas (Mercedes), segon i tercer, respectivament.

El pilot finlandès –el dominador del divendres– ha fet una virolla en la seva primera volta d’escalfament i el cotxe ha hagut de tornar a boxs carregat en una plataforma, però ha pogut reincorporar-se a la sessió quan faltava un quart d’hora.

L’altre Ferrari, de Sebastian Vettel, ha estat quart, a 0.6, després d’haver fet també una virolla a la xicana, sense conseqüències.

La sorpresa de la sessió ha estat el rendiment dels Haas. Romain Grosjean i Kevin Magnussen han estat cinquè i sisè, al davant del millor Red Bull, de Max Verstappen, setè, a gairebé un segon de Hamilton. Alex Albon (Toro Rosso), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Carlos Sainz (McLaren) ha completat el top 10.

La sessió s’ha desenvolupat amb el cel tapat i unes temperatures ambientals i de la pista més baixes que no pas ahir. L’entrenament ha acabat quatre minuts abans que es complís l’hora reglamentària, quan George Russell ha fet una virolla en el quart revolt –on demà s’instal·larà la Pelouse Jove, que permetrà veure la cursa per 35 euros als menors de 30 anys– i ha estimbat el Williams contra la barrera.

L’entrenament cronometrat, que decidirà la posició preferent amb vista a la cursa de demà, començarà a les 15.00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)