Motociclisme

Márquez, en terreny hostil

Motor. El mundial desembarca al circuit italià de Mugello, on Honda, l’equip del català, només ha aconseguit dues victòries en quinze anys

Mugello. Territori italià. Territori poc propici per a Honda. La marca japonesa només hi ha aconseguit dues victòries en els últims quinze anys (Pedrosa el 2010 i Márquez el 2014). És per això que Andrea Dovizioso deu esperar amb candeletes la prova de casa seva per continuar assetjant Marc Márquez, de qui només el separen vuit punts. Encara més tenint en compte que Ducati hi ha guanyat els dos últims anys (ell, el 2017). Sens dubte, la llarguíssima recta de Mugello és favorable a la moto italiana, tot i que Márquez, que justament aquí va guanyar la seva primera cursa (2010, 125 cc), assegura que el traçat italià també li plau: “M’agrada, encara que no sempre hi hagi aconseguit el millo resultat.” El campió del món, ahir amb una mica de febre, haurà d’estar atent a tots els atacs per conservar el lideratge. No només Dovizioso –que assegura que té “moltes expectatives” en el seu 300è gran premi consecutiu sense cap absència– és un perill a Mugello; Viñales, tot i els mals resultats fins ara, assegura que la pista és “perfecta” per als seus interessos i que hi pot treure el màxim potencial a la Yamaha. També Rins ha demostrat que pot ser al davant en qualsevol cursa i fins i tot Lorenzo, que no acaba d’arrencar amb Honda, creu que té coses a dir-hi. Si més no, confia que pot fer progressar la seva Honda. I tampoc es pot excloure, és clar, Valentino Rossi, que pilotarà davant la seva afició.

A Moto 2, categoria liderada per Lorenzo Baldassarri, tot i la caiguda que va tenir a Le Mans, Àlex Márquez tindrà l’objectiu de repetir la victòria de França. Moto 3, amb cinc vencedors en cinc curses, s’entreveu com la cilindrada més oberta.

REACCIONS

Crec que aquest any arribem a aquesta cursa més forts que mai, tot i que la Ducati és molt forta aquí
Marc Márquez
Crec que aquest any la lluita serà més igualada que l’any passat i que serem uns quants lluitant pel podi
Andrea Dovizioso
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)