Motociclisme

Primera posició preferent per a Augusto Fernández

Motociclisme. GP Catalunya. Àlex Márquez, sisè a la graella de Moto 2, a només una dècima del pilot de Sito Pons

Màxima igualtat al capdavant de la categoria de Moto 2 al Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’entrenament cronometrat del GP de Catalunya, l’última sessió del dia a Montmeló, només una dècima ha separat la posició preferent d’Augusto Fernández del sisè lloc d’Àlex Márquez. Ha estat la primera pole del pilot de l’equip de Sito Pons. El pilot mallorquí nascut a Madrid ha avantatjat Tom Lüthi, Sam Lowes, Jorge Navarro i Fabio Di Giannantonio, que han precedit el cerverí de l’equip EG 0,0 Marc VDS. El seu company Xavi Vierge no ha passat el tall de la Q1 i arrencarà vintè. El cap de files de l’equip de Sito Pons i líder del mundial, Lorenzo Baldassarri, sortirà setè, rere Márquez.

Diumenge l’acció al Circuit de Barcelona-Catalunya començarà a quarts de nou del matí amb els escalfaments de les tres categories. La primera cursa, de Moto 3, engegarà a les onze del matí.

Moto 2
1r Augusto Fernández (Kalex) 1:44.170
2n Thomas Lüthi (Kalex) 1:44.191
3r Sam Lowes (Kalex) 1:44.199
4t Jorge Navarro (Speed Up) 1:44.211
5è Fabio Di Giannantonio (Speed Up) 1:44.259
Àlex Márquez (Kalex) 1:44.270
20è Xavi Vierge (Kalex) 1:44.917
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)