Motociclisme

Jorge Lorenzo, de pega

Motor. El mallorquí torna a caure en el primer dia de tests al circuit de Barcelona-Catalunya, amb Maverick Viñales com a pilot més ràpid

El mallorquí Jorge Lorenzo va tornar a caure ahir als testos a Montmeló i segueix sense trobar-se còmode sobre la Honda. L’excampió del món estrenava moto, la versió 2020, però ni així va aconseguir un resultat diferent que el de diumenge, quan va caure i es va emportar per davant Dovizioso, Rossi i Maverick Viñales.

Lorenzo va anar a terra entre els revolts 7 i 8 del circuit, pròxims al que diumenge va ser l’escenari del polèmic accident, el 10. El pilot va sortir rodolant per la grava però, per sort, es va descartar qualsevol lesió important.

El protagonisme se’l va emportar Dani Pedrosa, que tornava al cim d’una KTM com a pilot de proves. Pel que fa als resultats, la Yamaha de Viñales (1:38.967) va tancar la sessió amb el millor temps. El pilot es va refer així de les sensacions de la caiguda de diumenge. Márquez (1:39.257) va acabar tercer i Rins (1:39.334), quart.

Per altra banda, l’equip Aprilia va comunicar que Aleix Espargaró pateix una microfactura al fèmur esquerre i una petita lesió a la tíbia de la mateixa cama a conseqüència de la caiguda que va patir en la primera volta de la cursa. Els metges van descartar una lesió greu i el català es va mostrar content ja que podrà competir a Assen: “M’han dit que en un parell de dies podré tornar a pujar a la moto i estic compant les hores”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)