Motociclisme

Baldassarri aparta Márquez de la victòria i el lideratge

Motor. L’italià ha fet caure el pilot català en la penúltima volta del Gran Premi d’Holanda de Moto 2. Thomas Luthi ho aprofita per posar-se líder de la categoria

Àlex Márquez ha perdut el lideratge del mundial en tenir una caiguda en la penúltima volta del Gran Premi d’Holanda, quan estava lluitant per aconseguir la seva quarta victòria consecutiva. El pilot de Cervera s’ha vist arrossegat per Lorenzo Baldassarri quan aquest ha perdut el tren del davant en una maniobra per avançar-lo. Márquez s’ha aixecat molt enfadat i ha retret l’acció al seu rival italià. Tot i que ha intentat aixecar la seva moto, finalment no ha pogut continuar la prova i ha acabat amb un zero en el seu caseller. Això ha beneficiat Thomas Luthi, que s’ha posat líder del mundial a pesar que, malgrat la doble caiguda, només ha pogut acabar quart.

La victòria, la primera del seu palmarès en el mundial, se l’ha endut Arturo Fernández. En el podi l’han acompanyat Brad Binder i Luca Marini. Xavi Vierge ha format part del grup que lluitava pel podi fins que, a cinc voltes del final, just en la corba en què Márquez s’ha posat líder per primer cop, ha acabat a terra per una topada amb Fernández.

Moto 2. GP d’Holanda
1r Augusto Fernández (Kalez) 39:24.779
2n Brad Binder (KTM) a 0.612
3r Luca Marini (Kalex) a 3.686
Moto 2. General
1r Thomas Luthi (Kalex) 117
2n Àlex Márquez (Kalex) 111
3r Agusto Fernández (Kalex) 92
12è Xavi Vierge (Kalex) 39
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)