Motociclisme

Márquez imposa la seva velocitat i domina els entrenaments del GP d’Alemanya

Motor. El pilot d’Honda ha fet el millor temps en la segona sessió de lliures amb 1:20.705 i ha tret tres dècimes al segon classificat que ha sigut Àlex Rins

Marc Márquez (Honda) ha dominat els entrenaments del GP d’Alemanya i ha fet el millor temps en la segona sessió dels lliures amb un registre d’1:20.705. El cerverí ha sigut l’únic pilot que ha baixat de l’1:21 i ha tret tres dècimes al segon classificat que ha sigut Àlex Rins (Suzuki) amb un temps d’1:21.046. Marc Márquez s’ha mostrat molt regular fent temps en l’1:21 amb els diferents neumàtics i a falta de tres minuts per acabar ha buscat un bon registre que l’ha situat en la primera posició que havien ocupat en els últims minuts Àlex Rins i Fabio Quartararo (Yamaha). El francès, que havia sigut el millor en la sessió del matí, ha acabat tercer amb 1:21.065.

Els pilot catalans han fet uns bons entrenaments i la quarta plaça l’ha ocupat Maverick Viñales (Yamaha) amb 1:21.193, i la cinquena Pol Espargaró (KTM) que ha millorat més d’un segon respecte al matí i ha fet 1:21.265. El seu germà Àlex (Aprilia) ha acabat onzè (1:21.543), mentre que Tito Rabat (Ducati) ha continuat en el lloc vint-i-un (1:22.462).

Fabio Quartararo (Yamaha) ha fet el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Alemanys. El pilot francès ha marcat un registre d’1:21.390 en les últimes voltes i ha superat Marc Máquez (Honda) per només 74 mil·lèsimes. El pilot de Cervera ha començat molt concentrat la sessió d’entrenaments i ha marcat els seus dos temps més ràpids en les primeres sis voltes. Amb un registre d’1:21.464 s’ha situat al capdavant i s’hi ha mantingut fins que Fabio Quartararo l’ha superat al final. Marc Márquez no ha tornat a intentar fer una volta ràpida i s’ha dedicat a buscar un bon ritme per volta i ha sigut molt constant en l’1:22.

L’italià Valentino Rossi (Yamaha) ha fet el tercer millor temps (1:21.964) a més de mig segon del primer i ha estat per davant d’Àlex Rins (Suzuki) que ha fet 1:21.967. Maverick Viñales (Yamaha), el guanyador de l’última cursa, ha marcat el cinquè millor registre amb 1:22.251. La resta de catalans han estat més lluny. Pol Espargaró (KTM) ha sigut onzè (1:22.458), el seu germà Aleix (Aprilia) ha ocupat el catorzè lloc (1:22.543) i Tito Rabat (Ducati) ha acabat en el lloc vint-i-un (1:22.898).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)