Motociclisme

Imbatible a Sachsenring

Motociclisme. Marc Márquez suma la desena posició preferent en les últimes deu edicions del GP d’Alemanya, les set últimes en Moto GP. El seu germà Àlex encapçala la graella de Moto 2

L’idil·li de Marc Márquez i el circuit de Sachsenring no té aturador. El pilot cerverí va obtenir ahir la posició preferent en el GP d’Alemanya, com ha fet cada any des del 2010, els set últims en Moto GP. Rere seu, els grans rivals van tornar a ser les Yamaha de Fabio Quartararo –a pesar que va tenir una subluxació en l’espatlla esquerra, per una fuetada de la moto durant els lliures– i Maverick Viñales, segon i tercer, respectivament, a dues dècimes del cerverí. L’empordanès es va mostrar molt regular, i el líder del mundial va reconèixer que és el pilot que més de prop haurà de vigilar per sumar també la desena victòria seguida a Sachsenring. En canvi, les Ducati no van trobar el to. La millor Desmosedici és la satèl·lit de Jack Miller, cinquè, rere Àlex Rins (Suzuki), mentre que el segon de la general, Andrea Dovizioso, no va superar el tall de la Q1 i només és tretzè en la graella, rere l’altra Ducati, de Danilo Petrucci, dotzè.

En Moto 2, Àlex Márquez va fer la primera pole del curs en un traçat on no s’ho esperava pas. És el sisè cop que els germans lleidatans fan la pole en el mateix gran premi (l’últim, l’any passat a Sepang).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)