Fórmula 1

Primera posició preferent de Max Verstappen

Fórmula 1. El pilot holandès de Red Bull és el més ràpid en l’entrenament qualificatiu del GP d’Hongria i demà encapçalarà la graella per primer cop en la seva carrera

Max Verstappen ha estat el més ràpid en l’entrenament qualificatiu del GP d’Hongria i demà encapçalarà la graella de l’última cursa abans de l’aturada estiuenca. El pilot holandès de Red Bull ha avantatjat Valtteri Bottas (Mercedes) de només 18 mil·lèsimes, un marge d’allò més minso però que li ha donat la primera posició preferent de la seva carrera, i també la primera per a Honda en l’era híbrida de la F-1. Verstappen és el tercer pilot més jove de la història a fer una pole, després de Sebastian Vettel i Fernando Alonso, tots tres amb 21 anys.

En tercer lloc, Lewis Hamilton (Mercedes) ha entrat a gairebé dues dècimes dels dos pilots capdavanters, mentre que els Ferrari no han brillat. Charles Leclerc ha estat quart –s’ha refet d’una topada en la Q1, en la qual ha malmès l’aleró posterior– i Vettel, cinquè; tots dos, a gairebé mig segon de la pole.

En un circuit on els avançaments són prou feixucs, Verstappen és el gran favorit per obtenir la tercera victòria en les últimes quatre curses. El GP d’Hongria es disputarà diumenge, a partir de les 15.10 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)