Motociclisme

Marc Márquez, líder virtual al Red Bull Ring

Motociclisme. Dovizioso lidera la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Àustria de Moto GP, però el pilot cerverí palesa un gran ritme de cursa amb rodes usades

Marc Márquez ha acabat segon en la primera sessió d’entrenaments lliures del GP d’Àustria de Moto GP, l’onzena de les dinou proves del curs, però és el líder virtual al Red Bull Ring. El cerverí ha usat un sol joc de rodes del compost mitjà, amb el qual ha rodat constantment en 1:24 mitjos, un gran ritme de cursa, amb un millor temps d’1:24.218, mig segon més ràpid que la resta del grup. Com és habitual, en els últims minuts de la sessió el pilot d’Honda no ha muntat rodes noves, de manera que Andrea Dovizioso (Ducati) ha batut el seu registre de gairebé dues dècimes, amb un pneumàtic tou nou al darrere.

També amb rodes noves al final, Maverick Viñales (Yamaha) ha estat tercer, seguit per Jack Miller. L’australià és un dels protagonistes del rumor del cap de setmana, ja que el portal especialitzat italià GP One ha revelat que el pilot d’Honda HRC Jorge Lorenzo –encara de baixa per lesió– podria tornar a Ducati el pròxim curs, tot agafant el manillar de la moto satèl·lit de Miller.

Per la seva banda, Àlex Rins ha estat setè –és l’única Suzuki en pista, ja que el balear Joan Mir es va lesionar dilluns, en el test de Brno–; Aleix Espargaró (Aprilia), dotzè; Pol Espargaró (KTM), quinzè, i Tito Rabat (Avintia Ducati), 21è i últim.

En la categoria de Moto 3, Jeremy Alcoba substitueix el lesionat Gabriel Rodrigo en l’equip Gresini. El tortosí, de 17 anys, és el líder del mundial júnior de Moto 3, i aquesta és la seva quarta presència en el mundial absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)