Motociclisme

Marc Márquez té el Red Bull Ring ben apamat

Motociclisme. El líder del mundial acaba la primera jornada del GP d’Àustria de Moto GP en el primer lloc, treballant en el ritme de cursa

Marc Márquez ha fet el millor temps en la segona sessió d’entrenaments lliures del GP d’Àustria de Moto GP i ha acabat en el primer lloc en la combinada del dia. El pilot d’Honda ha baixat d’1:24 en la primera meitat de la sessió, enmig d’una tirada llarga amb el pneumàtic dur al davant i el tou al darrere, en la qual ha mantingut amb consistència un ritme d’1:24 baixos i mitjos.

En els últims instants de la sessió, Maverick Viñales ha muntat rodes noves en la Yamaha número 12 (compost mitjà al davant i tou al darrere) i s’ha enlairat fins al segon lloc, a tot just 66 mil·lèsimes del líder del mundial.

En canvi, Andrea Dovizioso (Ducati) ha caigut en el tercer revolt en els últims instants, amb rodes noves del compost mitjà. El pilot italià ha acabat novè en la segona sessió, a mig segon del 93, però és tercer en la combinada, amb el temps que havia fet al matí.

L’altre català entre els deu primers de la combinada i, per tant, provisionalment dins de la Q2, és Pol Espargaró, desè amb la KTM. La marca local austríaca ha col·locat una altra moto en el top 10, la satèl·lit de Miguel Oliveira.

Fora del pas directe a la Q2 han quedat Àlex Rins (Suzuki), dotzè; Aleix Espargaró (Aprilia), dissetè, i Tito Rabat (Avintia Ducati), vintè.

Encara falta per disputar-se la segona sessió lliure de Moto 2, però la jornada s’ha desenvolupat amb sol i temperatures elevades, després de la pluja que va caure al circuit de Red Bull Ring dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)