Motociclisme

Marc Márquez, en una altra lliga al Red Bull Ring

Motociclisme. El pilot cerverí fa la posició preferent en el GP d’Àustria de Moto GP, avantatjant els rivals de més de quatre dècimes

Marc Márquez ha aconseguit amb total autoritat la posició preferent en el GP d’Àustria de Moto GP. El pilot cerverí ha batut el rècord del Red Bull Ring –vigent des del retorn del circuit al mundial, el 2016– amb un registre d’1:23.027, avantatjant de més de quatre dècimes els seus rivals immediats, Fabio Quartararo (Yamaha), Andrea Dovizioso (Ducati) i Maverick Viñales (Yamaha), que encapçalarà la segona línia de la graella.

El pilot de la Honda número 93 s’endut, així, la setena pole del curs en onze proves, la 59a en Moto GP –desfà l’empat amb Mick Doohan– i la 87a de la seva carrera en el mundial. També és el tercer any seguit que fa la pole al Red Bull Ring, tot i que mai ha guanyat en aquest circuit.

Entre la resta de catalans, Àlex Rins (Suzuki) sortirà setè i Pol Espargaró (KTM), onzè, tots dos en la Q2. Per la seva banda, Tito Rabat (Avintia Ducati) s’ha classificat quinzè i Aleix Espargaró (Aprilia), dinovè.

La cursa es disputarà diumenge a les dues de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)