Més motor

Miquel Molina, promocionat a pilot fix de Ferrari

WEC. Disputarà totes les curses del campionat del món de resistència FIA (WEC) amb Davide Rigon de company

Miquel Molina (Lloret de Mar, 1989) serà un dels quatre pilots fixos de Ferrari en la categoria LMGTE Pro de la temporada 2019/20 en el mundial de resistència de la FIA (WEC) que comença l’1 de setembre. Compartirà volant del cotxe amb el dorsal 71 amb Davide Rigon. Substituirà Sam Bird, que formava part de l’equip oficial de Ferrari des del 2016. La nova posició de Molina en l’equip oficial s’ha de considerar un ascens en tota regla.

Fins ara, Molina era el tercer pilot de l’equip oficial en les curses de llarga durada (Le Mans, Daytona...) però el seu bon rendiment ha fet que els responsables de l’equip el promocionin. El pilot gironí va arribar als GT procedent del DTM, on va estar set temporades, sempre amb Audi, amb tres victòries, set podis i sis posicions preferents. Abans havia estat un dels catalans amb millors perspectives per arribar a la F-1.

L’altre Ferrari oficial, amb el dorsal 51, el pilotaran Alessandro Pier Guidi i James Calado, un equip que va ser campió de pilots i equips l’any 2017 i que acaba de guanyar la seva categoria en les 24 hors de Le Mans. Per la seva banda, Molina pilota ara un Ferrari 488 GT3, amb Toni Vilander de company, en el Blancpain GT World Challenge America, i comparteix volant amb Mikhail Alesin i Davide Rigon en la Blancpain GT Series.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)