Motociclisme

Àlex Márquez continuarà un any més a Moto2

Motor. El líder del mundial ajorna el salt a MotoGP i renova per un any amb l’equip Marc VDS, amb el qual va debutar en la categoria mitjana

Àlex Márquez continuarà un any més a Moto2 tot i els rumors d’un possible salt a MotoGP la temporada que ve. El pilot de Cervera, líder de la categoria, ha renovat el contracte amb l’equip Marc VDS, segons van anunciar ahir les dues parts. “Agraeixo molt la confiança de l’equip. Amb la seva renovada estructura tècnica, part clau dels èxits actuals, podré continuar, un any més, millorant com a pilot, elevar el meu nivell de pilotatge i preparar-me per complir el meu somni de fer el salt a MotoGP”, assegura el pilot en el comunicat de Marc VDS. Aquesta serà la sisena temporada d’Àlex Márquez en aquesta estructura. Hi va arribar el 2015, coincidint amb el seu debut en la categoria mitjana, i d’aleshores ençà ha aconseguit vuit victòries, vint podis i vuit posicions preferents.

Marc van der Straten, propietari de l’equip, va explicar: “La idea de veure’l a MotoGP va ser emocionant perquè volem el millor per a ell, i s’ho mereix. Amb tot, no em va agradar l’opció que li hauria permès córrer amb un altre equip de Moto2 [Sprinta s’hi havia interessat]. Si guanya el títol aquesta temporada, no hauria estat gaire agradable veure’l defensar-lo l’any que ve amb un equip rival, ja que fins ara ha progressat amb els nostres colors.” “Afortunadament, es queda a casa i podrà completar tota la seva trajectòria a Moto2 amb l’equip que l’ha vist créixer”, va valorar.

Joan Olivé, mànager de l’equip, també es va mostrar satisfet amb la renovació d’Àlex Márquez: “Hem creat i consolidat un grup humà i professional d’altíssima qualitat, amb el qual estem treballant molt bé, així que poder donar-li continuïtat i lluitar per recollir èxits junts és una gran notícia.” També va valorar que, a partir d’ara, tant el pilot com l’equip queden lliures de pressió i es podran concentrar només en el mundial, que tenen ben encarrilat: “Aquesta renovació és important, ja que permetrà que tant l’Àlex com l’equip puguem concentrar-nos en la disputa del mundial amb la tranquil·litat de saber que l’any que ve continuarem junts.”

ÀLEX MÁRQUEZ

Estic segur que puc continuar una altra temporada per progressar com a pilot i preparar-me per fer el salt a MotoGP
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)