Motociclisme

Arbolino, el pilot més en forma en Moto 3

Motociclisme. El pilot italià domina totes les sessions del GP d’Anglaterra de la categoria petita i s’endú la posició preferent. Albert Arenas, setzè en la graella

Tony Arbolino ha fet la posició preferent en el GP d’Anglaterra de Moto 3, la seva tercera pole del curs i la segona en les últimes tres curses. L’italià de l’equip VNE Snipers (Honda) ha estat el pilot més en forma a Silverstone durant tot el cap de setmana, havent fet el millor temps en les dues de les tres sessions d’entrenaments lliures –tret de la segona del divendres, que va liderar Albert Arenas– i també, és clar, en la Q2. El seu registre de 2:11.631 és el nou rècord de la pista, més ràpida aquest any després d’haver estat asfaltada de nou.

Al seu costat en la primera línia de la graella sortirà el líder del mundial, Lorenzo Dalla Porta, mentre que el valencià Aron Canet, segon en la general, s’ha classificat només dotzè.

El pilot gironí Albert Arenas no ha pogut mantenir el bon to palesat divendres –segon en la combinada– i en la Q2 només ha fet el setzè millor temps (2:13.4), un segon més lent que ahir.

Per la seva banda, Jeremy Alcoba ha estat sisè en la Q1, de manera que es col·locarà 22è en la graella. El pilot tortosí, líder del mundial júnior de Moto 3, substitueix per segona cursa seguida el lesionat Gabriel Rodrigo en l’equip Gresini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)